Friskvård för parrelationer

behöver man vårda en relation trots att man inte har problem?

 

 

TYVÄRR HAR VI TAGIT BESLUTET ATT PAUSA DETTA ARBETE DÅ VI BLIVIT TVUGNA ATT LÄGGA TID OCH ENERGI PÅ ANDRA SAKER!!

 

Vi erbjuder fyra tillfällen per år då ni som par får ägna er helt åt varandra. Max 8 par/tillfälle, först till kvarn gäller.

Ni fixar barnvakt åt eventuella barn, kommer till Parkgården och blir serverade en tvårätters middag på tu man hand. Under kvällen blir det en kortare föreläsning och bra med tid för er som par att stöta och blöta olika ämnen och frågeställningar kring er relation. Ni kommer att sitta utspridda i lokalen så att ingen annan hör ert samtal och inget av det ni samtalar om ska redovisas för någon annan. Syftet med dessa kvällar är att ni som par ska få tid till varandra och möjlighet till att bygga er relation ännu starkare.

 

Varje tillfälle är fristående och kräver anmälan. Ni är naturligtvis välkomna varje gång, men väljer själva vilket/vilka tillfällen som passar. Kostnaden är 150 kr/par och tillfälle vilket ska täcka kostnaden för maten. Swishbetalning på plats.

Vi träffas lördagskvällar och tiden som gäller är 18 – 20.30

Friskvård för parrelationer löper i en tvåårscykel där fyra teman årerkommer varje år, men med olika innehåll.

Dessa friskvårdskvällar görs i samarbete med studieförbundet Bilda.

 

Vi som håller i Friskvård för parrelationer heter Robert och Misan Frosthagen. Vi har varit gifta i 25 år och har två vuxna barn. Tillsammans har vi läst Själavårdslinjen på Liljeholmens folkhögskola. Vi har länge upplevt ett behov av och känt en längtan efter att hitta vägar till att stärka par i sina relationer. Under vår utbildning fick vi möjlighet att fördjupa oss i frågor kring detta område, vilket till slut mynnade ut i att vi nu erbjuder dessa tillfällen.

 

De tillfällen som är inplanerade är:

 

TYVÄRR HAR VI TAGIT BESLUTET ATT PAUSA DETTA ARBETE.