Ansökan: Medlemsanmälan

Scouterna

Scouterna välkomnar alla barn mellan 8 och 11 år. Alltså åk. 2-6

Onsdagar 18.00-19.30

Under september och april-maj håller vi till vid församlingens sommargård Hästhagen. Där ger scoutverksamheten barnen utbildning i att bli vän med naturen, visa hänsyn mot andra och att umgås med Gud.
Vill du ha hjälp att hitta till Hästhagen? Klicka här!

*Under tiden barnen är på Scouter, så är alla föräldrar varmt välkomna på fika i uterummet hos Söderlunds i Bittinge, Bittinge 216. *(OBS: p.g.a. Coronakrisen blir tyvärr Söderlunds veranda inte öppen för föräldrarna denna höst 2020, men ni är varmt välkomna att vara med oss i skogen.)

Draget

Onsdagar 18.30 – 20.00 i Baptistkyrkan

Draget välkomnar alla barn mellan 8 och 12 år. Alltså åk 2-6

Oktober-mars är vi inne i kyrkan och verksamheten heter då Draget. Då är det storsamling med drama, tävlingar och sång, sedan får barnen välja en intressegrupp att delta i under terminen.

De intressegrupper vi har den här terminen är:
 Mer info kommer……..

17.30 – ca. 18.15 Kvällsmat för alla som vill (Läs mer här).  *(OBS: p.g.a. Coronakrisen blir tyvärr Parkgården inte öppen för maten denna höst 2020.)

18.30 – 20.00 Draget, Vi startar med storsamling och sedan fortsätter vi till intressegrupperna

Höstens program 2020

Mer information kommer……..

Kostnad

Medlemsavgift 50 kr/termin. Betala på bankgiro: 518-5798, eller swisha till 123 338 78 59.
Ange Scout Draget samt barnets för- och efternamn

Kontakt: Har du frågor? Skriv gärna till oss på draget@baptistkyrkan.com