Draget är samlingar i Baptistkyrkan som vi gör den mörka tiden på året.

Scouterna är ute-vistelse och därför gör vi det bara när det är tillräckligt ljust på kvällarna.

Vi har märkt att det inte är alla barn som vill vara med på både scouterna och Draget, därför behöver man anmäla sig till båda. Barnen som är med på scouterna får första info om att anmäla sig till Draget när det är dags och vise versa.

Vid frågor kontakta Linnéa Härlin 0702-17 02 18 eller Anders Palmqvist 0705-44 62 09

Draget

Samling i Parkgården = våningen under Baptistkyrkan. Draget välkomnar anmälda barn i åk 2 till 6, (max 25 st.) under februari-mars och oktober-december. Efter din anmälan får du ett mail med besked om ditt barn fått plats. Terminen börjar 26/1, vårens sista träff är 9/3.

Onsdagar 18:00-19:30.

På Draget har vi roligt tillsammans med tävlingar och olika aktiviteter.

Vi lär oss också om Jesus och ber till honom.

Scouterna

Scouterna välkomnar anmälda barn i åk 2 till 6, (max 30 st.)

Efter din anmälan får du ett mail med besked om ditt barn fått plats.

Onsdagar 18:00-19:30 Start 23/3. Sista träff är sommarfesten söndagen 15/5.

Under september och mars till maj håller vi till vid församlingens sommargård Hästhagen. Där ger scoutverksamheten barnen utbildning i att bli vän med naturen, visa hänsyn mot andra och att umgås med Gud.

Vill du ha hjälp att hitta till Hästhagen? Klicka här!

Kostnad

Medlemsavgift 50 kr/termin. Betala på bankgiro: 518-5798, eller swisha till 123 338 78 59.

Ange Scout Draget samt barnets för- och efternamn

Om medlemsavgift betalats för Draget räcker det, ingen ny avgift behöver betalas för Scouterna samma termin.

Ansökan: Medlemsanmälan

Kontakt: Har du frågor? Skriv gärna till oss på draget@baptistkyrkan.com