söndagsklubben logga 2

Välkommen på höstens söndagsklubb!

Vi blandar terminen med olika typer av samlingar. Ibland är samlingen riktad till barn, ibland till hela familjen.

Träffarna sker ibland på andra veckodagar än söndag, kolla in schemat. I höst kommer vi lära oss om händelser ur Apostlagärningarna, tiden för de första församlingarna. Vi fortsätter gemensamt dela med oss av pengar till fadder-barnen i Brasilien, ta gärna med en slant att ge. Inför den 10/9 och 6/11 krävs anmälan till ledare Elin Nordin. Anmälan kan ske via sms till Elin eller mail vaxa@baptistkyrkan.com.

Fredag 10 september kl 17. Pizza- & spelkväll. För hela familjen. Alla köper med sin egen pizza och träffas i Parkgården. Anmäla senast 9 sep.

Söndag 12 september kl 10. Network MC. Extra pyssel och aktiviteter bak i kyrklokalen när Network MC ansvarar för gudstjänsten. Vi deltar där uppe för att senare i gudstjänsten gå ner i Parkgården.

Söndag 3 oktober kl 10. Samling och lek.

Söndag 17 oktober kl 10. Samling och lek.

Onsdag 27 oktober kl 18. Pyjamasbön. Bönesamling för hela familjen vid församlingens bönevecka. Först en gemensam bön, därefter får man gå på bönestationer. Avslutas vid 18.30. Kom klädd i kläder eller i pyjamas.

Lördag 6 november kl 15-17. Bjud med vänner och familj till höstens ljusfest. Om du vill kan du komma utklädd, men inte som nåt läskigt. Anmälan senast 2 nov!

Söndag 28 november kl 10. Samling och lek.

Söndag 12 december. Julfest. Håll utkik efter tid i kalendern.

Välkomna! Tillsammans är vi vår församling!

Önskar ledarna Elin, Felicia, Linnea och Martina

Kontaktperson: Elin Nordin

Har du frågor? Skriv gärna till oss på sondagsskolan@baptistkyrkan.com

VÄXA2 medium png