Välkommen på söndagsskola i Baptistkyrkan Stora Mellösa. Vi ses på söndagar kl 10:00.

Under denna termin (ht 2019) har vi skapat olika typer av samlingar för att det ska passa olika barn. Alla barn är välkomna på alla samlingar oavsett ålder, men de olika samlingarna har olika innehåll och vissa kan upplevas passa mer för yngre barn och andra samlingar för äldre barn, vissa för alla.

Samlingarna heter: Play, Musik, Lek, Röda tråden.

På ”Söndagsskola Play 🖥” visas en inspelad söndagsskolefilm. Leds av Maria. På ”Söndagsskola Musik 🎵” blir det en samling med bibelberättelse, bön och mycket sång och musik. Riktat mot yngre barn. Leds av Elin. På ”Söndagsskola Lek” blir samlingen präglad av lekar där barnen kan leka tillsammans oavsett ålder. Leds av Linnéa. På ”Söndagsskola Röda tråden” får barnen be tillsammans, aktivitet och höra bibelberättelser samt samtala kring dessa. Riktat mot äldre barn. Leds av Linnéa.

Schemat för hösten:

8 sep Lek

14 sep (Församlingsdag på Hjälmargården) Underhållning för barn kommer finnas.

15 sep Röda tråden

22 sep Musik🎵

29 sep – ev inställt

6 okt  Play🖥