Robert FrosthagenJag heter Robert Frosthagen och tillträdde min tjänst som Ungdoms- och Familjepastor här i Stora Mellösa Baptistförsamling 1/9 2014.

Jag har tidigare arbetat som ungdomsledare i församlingen i 3 år. Jag är gift med Maria och vi har två barn tillsammans, Lina och Noah. Maria arbetar som Specialpedagog i Örebro.

Jag är född i RCA (Central Afrikanska Republiken) men bodde hela min uppväxt i Bettna, som ligger i Södermanland mellan Katrineholm och Nyköping. Jag är uppväxt i Korskyrkan, Nyköping, som är en del av Evangeliska Frikyrkan. Efter grundskolan utbildade jag mig till bilmekaniker med inriktning på bilplåtslageri och sedan gick jag en Bibelskola i Helsingborg. 1998 flyttade jag till Örebro där jag utbildade mig till Fritidsledare på Örebro Missionsskola.

Under mitt liv har jag arbetat med lite av varje som t.ex. Fönsterputs, kört budbil och som köksbiträde. Men de senaste 15 åren har jag arbetat med ungdomar i olika typer av verksamheter. Både som fritidsledare på fritidsgård, trafiklärare, lärare och ungdomsledare.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner. Vad är bättre än en fika eller kanske en grillkväll med goda vänner? Jag tycker även det är roligt att få fixa och snickra hemma på huset, vilket gärna resulterar i att vi ständigt har nya renoveringsprojekt på gång. Vi som familj har bott i Stora Mellösa sedan nyår 02/03 och trivs väldigt bra.

Jag älskar församlingen och samhället och brinner för att vara med och utveckla församlingens vision:

”Vi vill vara en öppen, trovärdig och omsorgsfull församling som är engagerad i att fördjupa och förmedla kristen tro.”

Jag längtar efter att vi som församling ska kunna erbjuda ännu flera mötesplatser för människor i alla åldrar där man känner sig välkommen, sedd och trygg. Där man känner att det finns människor som är trovärdiga och omsorgsfulla som lyssnar och ställer upp. Där Jesu kärlek och värme får spridas i vår bygd. Välkommen att ta kontakt med mig om du har frågor, tankar eller bara vill prata en stund!

Robert Frosthagen