The Hub är vår tonårsgrupp för dig som går i 6:an och uppåt. Kvällarna brukar vara fylda med lekar, häng och samtalsgrupper kring Alfa youth series.

Under vårterminen kommer vi att börja att ses utomhus mellan 18:30-20:00, med start den 3/2. under våren kommer vi också ses den 17/2,10/3 och 31/3. Fler datum kommer senare. Under tiden vi är utomhus kommer vi ha något typ av aktivitet samt ha en kortare samling, kläder efter väder rekomenderas.

Under hösten startade gruppen med ungdomsalfa, vilket vi hoppas att forsätta med under våren när det är smidigare och säkrare att sitta i mindre grupper och samtala och diskutera.

alpha youth

Funderar du på frågor som ”vad är grejen med Jesus?” ”Finns det mer att upptäcka i livet?” Eller tycker du att det är nice att äta lite mackor och snacka med dina vänner? Oavsett är Alfa något för dig! ’Alpha Youth Series’ är en kurs i kristen tro som kommer vara för dig som går i 6:an och uppåt. Vi kommer träffas varje onsdagskväll i baptistkyrkan kl. 18:30 för att titta på ett avsnitt av kursen och diskutera över några mackor. Välkommen!

Kostnad

Medlemsavgift 50 kr/termin. Betala på bankgiro: 518-5798, eller swisha till 123 338 78 59.
Ange The Hub samt barnets för- och efternamn

Anmäl dig här! (anmälan är stängd)

Kontaktperson: Kristin Johansson och Ian Knight

Har du frågor? Skriv gärna till oss på ung@baptistkyrkan.com