The Hub är vår tonårsgrupp för dig som går i 6:an och uppåt. Kvällarna brukar vara fylda med lekar, häng och samtalsgrupper kring Alfa youth series.

Under vårterminen kommer vi att börja att ses utomhus mellan 18:30-20:00, med start den 3/2. under våren kommer vi också ses den 17/2,10/3 och 31/3. Fler datum kommer senare. Under tiden vi är utomhus kommer vi ha något typ av aktivitet samt ha en kortare samling, kläder efter väder rekomenderas.

Under hösten startade gruppen med ungdomsalfa, vilket vi hoppas att forsätta med under våren när det är smidigare och säkrare att sitta i mindre grupper och samtala och diskutera.

alpha youth

Funderar du på frågor som ”vad är grejen med Jesus?” ”Finns det mer att upptäcka i livet?” Eller tycker du att det är nice att äta lite mackor och snacka med dina vänner? Oavsett är Alfa något för dig! ’Alpha Youth Series’ är en kurs i kristen tro som kommer vara för dig som går i 6:an och uppåt. Vi kommer träffas varje onsdagskväll i baptistkyrkan kl. 18:30 för att titta på ett avsnitt av kursen och diskutera över några mackor. Välkommen!

Kostnad

Medlemsavgift 50 kr/termin. Betala på bankgiro: 518-5798, eller swisha till 123 338 78 59.
Ange The Hub samt barnets för- och efternamn

Anmäl dig här! (anmälan är stängd)

Kontaktperson: Kristin Johansson

Har du frågor? Skriv gärna till oss på ung@baptistkyrkan.com

Kristin Johansson 076- 700 7002

Lägret ”Kanalen”

I samarbete med Pingstkyrkan i Odensbacken anordnas ett läger för dig som börjar i åk 7 eller högre.

Kanalen är ett läger som vilar på kristen grund men du behöver inte vara kristen för att komma på lägret. Kanalen kommer fyllas av mängder av aktiviter som lekar, spel, undervisning om kristen tro och flera roliga happenings.

Det kommer också finnas tillfälle att handla i vår lägerkiosk, för det ta med kontanter eller swish.

För att minska smittorisk av Covid-19 sker stora delar av lägret utomhus, men kommer också att vara inomhus vid specifika tillfällen. Ber dig därför att packa kläder efter väder, tänk på att sena sommarkvällar kan bli kalla. Är du sjuk eller har syntom för förkylning, feber eller luftvägsbesvär ska du stanna hemma. uppkommer symtom på lägret behöver du vara ärlig och berätta för en ledare och åka hem, återbetalning sker vid hemgång pga symtom.

Under kanalen har man möjlighet att sova i stuga eller välja att sova hemma, detta val gör du i din anmälan, där kan du också ange vilka du önskar att sova med. Ni som bor i logi ska ta med lakan, örngott och påslakan. Ta gärna med ficklampa, vattenflaska och bibel samt anteckningsblock.

Kanalen är ett alkohol- och drogfritt läger samt är energidricka ej tillåtet att ta med.

Lägret kommer att beräknas kosta 400 kr men kan ev reduceras till lägre pris. Därför kommer du få ett sms om exakt kostnad och betalningsuppgifter innan den 16 juni.

Incheckning på kanalen är klockan 13-14 den 9 Juli och lägret kommer starta upp med en frukt så det är bra om alla deltagare har ätit mat innan de kommer till incheckningen.

Du kan anmäla dig tills den 25 Juni, men lägret har en maxgräns på 50 deltagare och därför är det bra att göra anmälan så snabbt du kan, så platserna inte tar slut.

kanalen.slide7

Skanna qr-koden eller klicka här!!

Kontaktpersoner:

Kristin Johansson (Stora mellösa Baptist) & Gabriella Sennerstam (Pingst Odensbacken)

Har du frågor?

Skriv eller ring gärna till Kristin Johansson 076- 700 700 2