Gemenskapshelgen 14-15 september

Gå in på den här länken och anmäl dig/er

Klicka här för att anmäla sig till Gemenskapshelgen  Sista anmälningsdag är 5 september.

Församlingshelgen / Gemenskapshelgen 14-15 sept blir på Hjälmargården (lördag) och i Baptistkyrkan (söndag).

Mellan kl. 9 och 10 är det drop in på Hjälmargården med fika från 9.30. Klockan 10 inleder vi med undervisning av Agneta och Mikael Hallenius från Örebro, som talar om ”den lilla gruppen”. Vi beräknar att sluta kring 19.00.

För alla med barnasinnet kvar kommer det att finnas en hoppborg /hinderbana där man kan utmana varandra i duell under lördagen.

På söndagen blir det en cafégudstjänst 16.00 då vi också uppmärksammar att församlingen fyller 160 år. Anmälan görs på anslagstavlor i kyrkan, via länk på hemsidan eller till expeditionen på mail eller telefon.

Kostnad är 370: – för vuxen och 200: – för barn 4-12 år (max 1100: -/familj).