Sälja

Anmälan krävs för försäljning! Bytardag1

Detta för att underlätta arbetet och kunna sortera kläderna och pengarna på ett snabbare och smidigare vis. Det är ett begränsat antal platser – först till kvarn.

När du anmält dig så får du e-post med ditt personliga nummer som ska användas till märkningen av det du vill sälja. Anmäler dig gör du under ”Anmälan för försäljning”. Har du varit med på våra tidigare bytardagar med anmälan så får du gärna behålla ditt nummer som du haft – men anmäl dig ändå så vi vet att du kommer!

Andra bra saker att tänka på är:

– Märk alla saker med frystejp med storlek, pris och ditt personliga nummer (kommer via e-post när vi fått din anmälan – det kan ta någon dag!). Det är fantastiskt för oss som jobbar om det är vikt i ordning och sorterat efter storlek – då blir vi jätteglada. Helt och rent är en självklarhet – är det något som är i för dåligt skick kommer det inte att läggas upp för försäljning.

– Inlämning sker fredagen 29 september 17:30-19:00

– 15% av pengarna vi säljer dina saker för går till Baptistkyrkans Lettlandshjälp. Betalning för det som sålts kommer enbart att betalas ut till ditt bankkonto i år!  Det kommer då att dröja några dagar innan du ser betalningen.

– Vill du ha tillbaka saker som inte blivit sålda, hämtar du dem 30 september 15:30-16:30.De saker som inte hämtats ut på ovan angivna tid tillfaller Baptistkyrkans Lettlandhjälp.

Vill du skänka hela försäljningssumman till Baptistkyrkans Lettlandshjälp på något, märk ”Lettland” istället för ditt personliga nummer.

Ibland kommer tyvärr saker bort eller blir stulna, vi hoppas naturligtvis att det inte ska förekomma och rör oss runt i lokalen så mycket som möjligt för att hålla ett vakande öga.

I och med din anmälan så godkänner du även dessa villkor.

Frågor?

Hör av dig till Linnéa Härlin:
E-post: bytardag@baptistkyrkan.com

Köpa

Välkommen att fynda lördagen 30 september 09:00-13:00 i Baptistkyrkan, Stora Mellösa.Bytardag2

Du behöver inte sälja något för att komma och handla, det kommer finnas många fina kläder och saker till en bra och billig peng. Barnkläder finns i storlekar upp till 170 cl, det finns även ytterkläder och leksaker och en massa annat.

Tänk ekologiskt och ekonomiskt – kom på Bytardag i Stora Mellösa.

SWISH kommer att finnas!!! Det går bra med kontant betalning också!

Om du vill så kan du ta med en egen kasse, smidigt att plocka saker i medan du tittar.