Anmälan till bytardagen 6 oktober!

ALLA PLATSER FULLBOKADE! Vill du stå på kölistan? Maila linn.hammar@orebro.se

– Märk alla saker med frystejp med storlek, pris och ditt personliga nummer (kommer via e-post när vi fått din anmälan – det kan ta någon dag!). Det är fantastiskt för oss som jobbar om det är vikt i ordning och sorterat efter storlek – då blir vi jätteglada. Helt och rent är en självklarhet – är det något som är i för dåligt skick kommer det inte att läggas upp för försäljning.

– Inlämning sker fredagen 5 oktober 17:30-19:00 – du får gärna hjälpa till att lägga upp så mycket du kan och hinner!

– 15% av pengarna vi säljer dina saker för går till Baptistkyrkans Lettlandshjälp. Betalning för det som sålts kommer enbart att betalas ut till ditt bankkonto i år! Det kommer då att dröja några dagar innan du ser betalningen.

– Vill du ha tillbaka saker som inte blivit sålda, hämtar du dem 6 oktober 15:00-15:30.De saker som inte hämtats ut på ovan angivna tid tillfaller Baptistkyrkans Lettlandhjälp.

Vill du skänka hela försäljningssumman till Baptistkyrkans Lettlandshjälp på något, märk ”Lettland” istället för ditt personliga nummer.

Ibland kommer tyvärr saker bort eller blir stulna, vi hoppas naturligtvis att det inte ska förekomma och rör oss runt i lokalen så mycket som möjligt för att hålla ett vakande öga.

I och med din anmälan så godkänner du även dessa villkor.