Församlingshelg 2020

Den 28-30 augusti 2020 är det tid för församlingshelg på Björkenäsgården. Temat för helgen är ”Mer församling”.

Det inbjuds till gemenskap som vi längtat efter under våren både för stora och små.

På grund av rådande Corona-situation finns vissa anpassningar, t ex kring matsituationen, antal deltagare på plats vid vissa aktiviteter, avstånd till varandra mm. Du kan bland annat välja att delta på plats hela eller delar av helgen, alternativt delta på stjärnmarkerade aktiviteter*. Så klart stannar du hemma om du är sjuk, även vid lindriga symtom. Här nedan finner du mer information om helgens aktiviteter, mat, logi och anmälan.

Hjärtligt välkommen!

Helgens aktiviteter:

Fredag:

17.00 Drop in

17.30-19.00 Kvällsmat och fria aktiviteter

19.30 Andakt i kapellet

Lördag:

8.30 Motion & flagghissning

9.30 Fika

10.00-11.00 Undervisning* + Barnaktivitet ”Jolle tokstolle”

11.30-12.30 Lunch

13.00-15.00 Vandring är öppen* + Fria aktiviteter

14.30-15.30 Fika

16.00-17.00 Drive-in-bibelfrågesport* + Barnaktivitet ”Jolle tokstolle”

17.30-18.30 Kvällsmat

19.30 Nattvard

Söndag:

8.30 Motion & flagghissning

9.30 Fika

10.00 Gudstjänst* + Barnaktivitet ”Jolle tokstolle”

11.30-12.30 Lunch

Städning

Bad och möjlighet att stanna på gården finns efter städning

Matinformation:

Frukost: Medtages själv.

Fika: Vid varje fika serveras kaffe & te. Annan dryck och tilltugg medtages själv.

Lunch och kvällsmat: Dryck och mat medtaget själv. Grillarna är tända.

Kylrum finns för förvaring av allas matvaror. Möjlighet att tillaga mat eller diska i gemensamma utrymmen finns ej, medtag därför engångsmaterial.

Deltagande

Du kan välja att delta på plats som vanligt, dock finns ett maxantal på 50 personer vid vissa aktiviteter. Efter din anmälan får du ett mail med besked om din anmälan fått plats.

För dig som tillhör riskgrupp eller av annan orsak inte kan närvara på alla gemensamma aktiviteter på Björkenäsgården finns det ändå möjlighet att delta. Du kan vid anmälan välja att anmäla dig till de stjärnmarkerade aktiviteterna*. Då deltar du i lördagens undervisning och söndagens gudstjänst hemifrån via Teams-länk. Du kan välja om du deltar i vandringen med samtalsfrågor på gården eller om du samtalar utifrån frågorna i hemmet. På lördagen kan du även delta på gården i ”drive-in-bibelfrågesport” där du deltar från din bil.

Du som har anmält dig till helgens stjärnmarkerade aktiviteter får länkarna till Teams och samtalsfrågorna via din mail 30 min innan aktivitetens start. Möjlighet att prova länk och Teams innan helgen finns, kontakta då elaine@baptistkyrkan.com i samband med anmälan.

”Jolle tokstolle” tillsammans med Jennie Kihlstrand hälsar barnen välkomna till barnaktiviteterna med samling, lek och bus.

Deltagande:

Hela helgen på Björkenäsgården 250 kr/vuxen, 600 kr/familj

Hela helgens stjärnmarkerade aktiviteter* 50 kr/person

Enbart fredag dag 50 kr/person

Enbart lördag dag 150 kr/person

Enbart söndag dag 50 kr/person

Övernattning:

Rum 210 kr/person

Husvagn/tält 110 kr/person

(Övernattning är kostnadsfritt till och med 10 års ålder)

Betalning görs i samband med församlingshelgen via swisch eller banköverföring. Inga kontanter.

Anmälan

Anmäl dig via detta formulär. Du får anmälningsbekräftelse inom någon dag. Först till kvarn.

Här anmäler du dig till Stora Mellösa Baptistförsamlings församlingshelg på Björkenäsgården 28-30 augusti 2020. Du får ett mail inom någon dag med besked om din anmälan fått plats.
Anmälan församlingshelg

/Planeringsgruppen

Astrid, Bert, Elin och Kalle.

bilder fr björkenäs