2020-11-04

Med de nya lokala restriktionerna som infördes 3 november kommer inga gudstjänster att firas fysiskt i Baptistkyrkan. Istället återgår vi till att sända andakter och gudstjänster på vår facebook-sida.

Länk till vår Facebook sida finns här https://www.facebook.com/BaptistkyrkanStoraMellosa/

2020-11-03

Draget

Draget ställer in, sedan ställer vi om!

Draget pausas de närmaste tre veckorna.

Vi laddar för att göra digitala utmaningar för barnen tillsammans med er familjer nästa vecka!

Vi hade en liknande grej i våras i kyrkan, det var jättekul! Jag hoppas verkligen ni vill vara med.

Då tävlade vi i olika deltävlingar och fick utföra olika uppgifter tillsammans som familj.

Ibland fick vi rapportera in hur vi hade lyckats lösa uppgiften.

Det blev en annorlunda träff, väldigt kul!

En del föräldrar jobbar säkert mycket på det här digitala sättet, vi kan nu bjuda in barnen att på ett lekfullt sätt se en del av vår nya vardag. För den som inte behövt jobba på detta sätt hittills, ta hjälp av barnen, de flesta har god kunskap om den nya tekniken.

Vi kommer skicka ut mer information i början på nästa vecka.

Men har du frågor innan dess, hör av dig!

Hoppas ni vill vara med på onsdag den 11:e november kl. 18!

Vi ses hemma i er soffa!

🙂

The Hub

Hej!
Idag har det kommit nya regler på grund av Corona-situationen. 😷

På grund av detta kommer The Hub INTE träffas i kyrkan de tre närmsta veckorna (4/11, 11/11, 18/11).

Imorgon onsdag blir det inget.😢

MEN nästa vecka 11/11 kl 19:00 träffas vi ONLINE istället😀🎉. Alla deltar via sina mobiltelefoner hemifrån📲. Länk kommer samma dag.

Har ni själv idéer om vad man skulle kunna göra online (spel, lekarm.m) så skriv gärna till oss! 😊

Var rädd om er så ses vi nästa vecka!